Vertaa Yrityslainoja

Summa:
Maksuaika:
Löysimme sopivaa yrityslainaa.
Löysimme yhden vaihtoehdon hakuehdoilla.
Hakuehtoja täyttävää yrityslainaa ei löydy. Ole hyvä ja vaihda hakuasetuksia.
Näytä lisää tuloksia

Ei paperitöitä

Nykyaikainen yrityslaina haetaan verkossa, ilman paperisotaa.

Yrityslainojen vertailu on yllättävän helppoa. Ellet päätä kilpailuttaa lainatarjousta useamman toimijan kesken ulkopuolisessa palvelussa, kuten Zmarta, voit aina vertailla yrityslainan itse palvelussamme.

Näin se tapahtuu:

Valitse summa ja maksuaika ja näet heti millaisilla ehdoilla eri yritykset ja pankit tarjoavat yrityslainaa tai kilpailutuspalveluaan. Yrityslainojen vertailumme päivittyy aktiivisesti. Listan sijoitukset lajitellaan hakuehtojen mukaan ja järjestyy automaattisesti alhaisimpien kulujen ja palvelulle yleisesti antamamme arvosanan mukaan. . Lähes kaikki yrityslainaajat antavat tällä hetkellä päätöksen 48h sisällä. Isompiin summiin saatetaan vaatia ylimääräisiä dokumentteja kuten taseen ajokirjat viimeisimmältä kaudelta tai viimeisin vahvistettu tilinpäätös. 

Listallamme on myös poikkeuksia, jotka ovat keskittyneet hyvän palvelun lisäksi myös nopeuteen. Esimerkiksi Qredin kohdalla, saat päätöksen todella nopeasti ja lyhytaikaiseen lainaukseen tämä palvelu sopii erinomaisesti. Tässä Qredin yrityslainassa ei ole lainkaan korkoa, ainostaan kiinteä kuukausittainen 199 euron maksu. Lainan hinta muodostuu siis sen mukaan, kuinka monta kuukautta maksatte yrityslainaa takaisin. Yhden vuoden maksuajalla haetun Qred yrityslainan hinta tulee summasta riippumatta maksamaan aina saman verran: 2388 euroa. 

Yrityslainojen markkinointi on tällä hetkellä värikästä. Lainojen kysyntä on pitkään jatkuneen koronatilanteen aiheuttaman taantuman jälkeen nyt kovassa kasvussa. Yritykset saavat taas tilauksia, mutta kassavajeen kanssa painiminen on paikoin työlästä. Yrityslainamarkkinalta saat tilapäistä rahoitusta sekä kassan korjaamiseen, että isompiin investointeihin. Tarjoamme yrittäjille & yrityksille ilmaisen palvelun, jonka kautta yrityslainamarkkinan hahmottaminen on helpompaa. Kauttamme löytyvien yrityslainojen hakeminen on helpompaa ja esiteltyjen yrityslainaajien toiminta on koettu luotettavaksi. Me tunnemme yrityslainat.

Eikö yrityksenne tai tuntemasi palvelu ole vertailussamme?

Ei hätää – Lähetä viesti osoitteeseen info(at)vertaalainat.fi ja lisäämme tiedot välittömästi vertailuumme.

Yrityslainat

Jos et osaa päättää, pyydä tarjous useammalta taholta yhdellä hakemuksella. Näin kilpailutat yrityslainankin vaivattomasti.

Zmartan Yrityslainavertailusta saat päätöksen jopa tunnissa. Kannattaa tutustua.