VLainan yhdistäminen on helppoauoden kolmannen neljänneksen mukana lainojen yhdistämisen suosio on noussut merkittävästi. Suomalainen lainanhakija on vihdoin uskonut selvän tosiasian – useaa lainaa ei kannata lyhentää, sillä lainan hintaan eniten vaikuttava kulu on lainakohtainen ja kuukausittainen käsittelymaksu.

Myös muut rahan lainaamiseen ja kuluttajan ohjeistamiseen erikoistuneet sivustot ovat raportoineet lainojen yhdistämisen kannattavuudesta. Lue artikkeli ja yllätyt kuinka paljon voit kuukausittain säästää yhdistämällä lainasi.

Lainan yhdistäminen lyhyesti

Lainoja yhdistetään ottamalla yksi yhtä suuri tai isompi laina kuin nykyiset pienlainasi ovat euromäärältään yhteensä. Nostat uuden lainan ja maksat sillä välittömästi pois vanhat lainasi. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa, yhtä kuukausimaksua ja muita lainanhoitokuluja ja säästät.

Mistä laina lainojen yhdistämistä varten?

Lainojenyhdistämistä käsittelevänä sivustona neuvomme parhaat hakupaikat suoraan etusivullamme. Löydät suosittelemistamme rahan lainaajista varmasti sopivan tahon hakea lainaa tarpeesi mukaan. Katso paikat tästä.