Etua.fi asuntolainan kilpailutus on tehty helpoksiAsuntolainan kilpailutus on tehty nyt todella helpoksi. Parasta palvelussa on se että se ei maksa lainan hakijalle mitään. Voit kilpailuttaa asuntolainasi helposti suositun Etua.fi lainapalvelun kautta. Jätät tietosi lomakkeelle, Etua.fi kilpailuttaa asuntolainatarjoukset kaikissa pankeissa ja lopputuloksena saat valita edullisimman lainatarjouksen suoraan kilpailutuksen voittavalta pankilta. Tämän helpommaksi ei asuntolainan hakeminen mene.

Asuntolainan kilpailutus on helppoa

Asuntolainan kilpailuttaminen, jos jokin kannattaa. Voit säästää asuntolainakuluissa jopa tuhansia vuodessa, riippuen lainasummastasi.

Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyinen lainasi.

Etua.fi auttaa löytämään takuulla edullisen lainan. Älä enää turhaan täytä samoja tietoja useille eri pankkien lomakkeille heidän verkkosivuillaan erikseen. Tee viisas päätös ja säästä aikaasi ja vaivaasi tekemällä yksi maksuton hakemus Etua.fi palvelussa.

Saat lainatarjoukset kotiisi / sähköpostiisi suoraan pankeilta. Valitset asuntolainavaihtoehdoista kannaltasi parhaan ja hankit asunnon. Palvelu on sinulle täysin ilmainen. Tämä on todella suosittu palvelu, mutta lainakilpailutuksien käsittelyaika on silti maltillinen, jopa samaksi päiväksi mutta yleensä 1- 2 arkipäivää.

Etua.fi lainapalvelun toteuttaja on Etua Oy, lue lisää yrityksestä tästä. Lähde: kulutusluottovertailu.info

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *