Miksi lainojen yhdistämispalvelut ovat ilmaisia ja millä ne elävät?

Rahoituslaitokset maksavat lainatarjouksia välittäville palveluille komissiota lainahakemuksista joiden ansiosta he saavat lainaa ottavan asiakkaan. Toiset pankit maksavat enemmän ja toiset vähemmän. Komissiota maksetaan 3-5 % lainasummasta mikä tarkoittaa sitä, että ainakin 3-5% lainasumman korosta on jo valmiiksi lainoja välittävän yrityksen kassassa komission muodossa asiakkaan maksettavana. Sinä maksat tämän lystin. Siksi lainojen yhdistämispalvelu onkin syytä valita tarkkaan.

Lainojen yhdistämispalvelut ja rehti peli?

On olemassa viitteitä siitä, että tämäntyyppinen lainojen välitystoiminta saatettaisiin jopa tulla kieltämään Suomessa. Syykin on ilmeinen, sillä tämän tyyppisissä liiketoiminnoissa ei ole avoimuutta asiakkaan suuntaan, joten kuka tietää onko lainatarjous varmasti se edullisin – vai lainatarjouksia välittävälle yritykselle se parhaiten komissiota maksava pankki- tai rahoituslaitos? Saako asiakas todella sen edullisimman lainatarjouksen? Verkkokeskusteluissa tätä asiaa on pohdittu, sillä lainoja välittävien liikkeiden asiakkaat ovat jälkikäteen saaneet soittoja palveluista, joista heidän ei lainanvälitysliikkeen mukaan pitänyt saada lainkaan lainaa. Laina on jo otettu siitä kalliimmasta paikasta, mutta selvähän se on että ihan reilun pelin merkit eivät ole täyttyneet.

Katso suosittelemamme lainatarjouksia välittävät tahot – ne ovat tuttuja ja turvallisia 100% suomalaisia yrityksiä, lainojen yhdistämispalvelut joiden palveluja itse uskaltaisimme käyttää. Kuluttajana annat palveluun kuitenkin todella tarkat henkilötietosi joten syytä palveluntarjoajan arvioimiseen löytyy.

LainojenYhdistaminen.com -sivusto suosittelee Freedom Rahoitusta joka etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen ja saat oikeasti henkilökohtaista palvelua suomenkielellä. Siirry Freedomiin tästä.

lainojen-yhdistämispalvelut

Onko sinulla kokemuksia tällaisesta toiminnasta? Kerro kokemuksistasi alla.